Extra

Opleidingsniveau:
Opleidingsduur:
Locatie:

3539 maal bekeken

Servicetechnicus installatietechniek

Warm en koud stromend water, cv-ketels die huizen en gebouwen warm houden en een goed doorstromende riolering. Het zijn van die vanzelfsprekendheden die ons leven prettig maken. We hebben het allemaal te danken aan de mensen in de…

service installatietechniek. Stel je voor dat zij hun werk niet goed zouden doen: geen stromend water meer, geen warm water voor afwas en douche, een verstopte riolering en koude huizen, ziekenhuizen, scholen, kantoren, noem maar op. Geen prettig vooruitzicht!

Als servicetechnicus werk je bij je klanten aan verschillende installaties. Je kunt daarbij denken aan installaties voor gas, koud- en warm water, centrale verwarming, klimaatbeheersing en afvoer en riolering in huizen, kantoren, scholen, kantines, ziekenhuizen en andere gebouwen. Maar het kan ook gaan om industriële (energie)installaties en specialistische installaties.

Als onderhouds- of servicetechnicus werk je bij je klanten aan verschillende installaties.

tags: Servicetechnicus centrale verwarmings- en klimaatsystemen, Servicetechnicus gas- en stookinstallaties, Servicetechnicus luchtbehandelings- en airconditioningsystemen, Servicetechnicus sanitaire- en drinkwatersystemen

Lees meer

Stap 1

Kies de kleuren voor de videospeler. video achtergrond navigatiebalk tekst (tip: denk aan contrast) accent (navigatieonderdelen)

Stap 2

Kies de breedte of hoogte van de videospeler: x px (automatische proportie).

Stap 3

Kopieer onderstaande code en plak deze in de html van je pagina (rechtermuisknop of Ctrl C/Ctrl V).