Extra

Opleidingsniveau:
Opleidingsduur:
Locatie:

1536 maal bekeken

Werkvoorbereider fabricage

Je werkt bij een bedrijf dat technische producten in een werkplaats fabriceert. Daar maak je berekeningen over de inzet van machines, materialen en menskracht. Je berekent de kostprijs van het product en de doorlooptijd van het project. De…

planningen die je maakt zijn realistisch. Daarvoor is het nodig dat je een inzicht hebt in het proces en in de kosten die daarbij horen. Je zorgt ervoor dat de benodigde tekeningen, materialen, gereedschappen en materieel beschikbaar zijn. Bovendien los je productietechnische vraagstukken op, assisteer je bij problemen in de productie en maak je naberekeningen. Je ondersteunt de projectleider en overlegt regelmatig met de verschillende afdelingen in het bedrijf. Af en toe heb je contact met de klant. Het is belangrijk dat je problemen kunt signaleren én oplossen. Verder moet je natuurlijk nauwkeurig en zorgvuldig werken om de gewenste kwaliteit te kunnen halen. En je moet goed met anderen kunnen omgaan en overleggen. Je kunt doorgroeien naar (technisch) verkoper, ontwerper, projectleider of engineer.

tags: Afschrijver metaal, Calculator werktuigbouw, Werkvoorbereider elektrotechniek, Werkvoorbereider werktuigbouw

Lees meer

Stap 1

Kies de kleuren voor de videospeler. video achtergrond navigatiebalk tekst (tip: denk aan contrast) accent (navigatieonderdelen)

Stap 2

Kies de breedte of hoogte van de videospeler: x px (automatische proportie).

Stap 3

Kopieer onderstaande code en plak deze in de html van je pagina (rechtermuisknop of Ctrl C/Ctrl V).