Extra

Opleidingsniveau:
Opleidingsduur:
Locatie:

4956 maal bekeken

Tekenaar-constructeur / technisch tekenaar

Je werkt voornamelijk in de metaalproductenindustrie. Met behulp van een CAD-tekenpakket werk je ontwerpen van producten en productonderdelen uit in een constructietekening. Je bent betrokken bij projectoverleg, denkt mee over technische vraagstukken en draagt oplossingen aan voor problemen….

Ook verricht je metingen en constructieberekeningen en bepaal je de te gebruiken materialen, maten (en hoeveel daarvan mag worden afgeweken) en productonderdelen. Tot in detail teken je het hele product of onderdelen ervan. Je controleert de tekening en levert die op de voorgeschreven manier aan. Bovendien archiveer je de tekeningen die je maakt. Het is belangrijk dat je problemen kunt signaleren én oplossen. Verder moet je natuurlijk nauwkeurig en zorgvuldig werken om de gewenste kwaliteit te kunnen halen. En je moet goed met anderen kunnen omgaan en overleggen.

tags: Cad-tekenaar-constructeur machines/gereedschappen, Cad-tekenaar-constructeur pijpleidingsystemen, Cad-tekenaar-werkvoorbereider machines/gereedschappen, Cad-tekenaar-werkvoorbereider scheepsbouw, Cad-tekenaar-werkvoorbereider voertuigbouw, Constructeur machines/gereedschappen, Ontwerper-constructeur machines/gereedschappen, Tekenaar-constructeur scheepsbouw

Lees meer

Stap 1

Kies de kleuren voor de videospeler. video achtergrond navigatiebalk tekst (tip: denk aan contrast) accent (navigatieonderdelen)

Stap 2

Kies de breedte of hoogte van de videospeler: x px (automatische proportie).

Stap 3

Kopieer onderstaande code en plak deze in de html van je pagina (rechtermuisknop of Ctrl C/Ctrl V).