Extra

Opleidingsniveau:
Opleidingsduur:
Locatie:

1787 maal bekeken

Technicus woningbouw / utiliteit

Datanetwerken, telefoon- en beveiligingssystemen, verkeerslichten: we komen ze overal tegen. Thuis, op het werk en onderweg. Als monteurs en technici die systemen niet goed afstellen, inregelen en onderhouden, gaat er heel veel mis. Verkeerslichten die het niet doen,…

beveiligingssystemen die zomaar alarm slaan of juist helemaal niet, computers die niet meer met elkaar kunnen communiceren en een verstoord telefoonverkeer, kunnen dan het gevolg zijn.

Je installeert zowel eenvoudige als ingewikkelde elektrotechnische installaties en onderdelen daarvan. Vervolgens maak je die installaties gebruiksklaar. Je stelt besturingsprogramma’s in en regelt installaties in. Ook ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van storingen en breng je waar nodig verbeteringen aan in installaties. Bovendien begeleid je andere monteurs. Door je te presenteren als ambassadeur van het bedrijf weet je klanten aan het bedrijf te binden.

tags: Installatietechnicus centrale verwarmings- en klimaatsystemen, Installatietechnicus gas- en stookinstallaties, Installatietechnicus luchtbehandelings- en airconditioningsystemen, Installatietechnicus sanitaire- en drinkwatersystemen

Lees meer

Stap 1

Kies de kleuren voor de videospeler. video achtergrond navigatiebalk tekst (tip: denk aan contrast) accent (navigatieonderdelen)

Stap 2

Kies de breedte of hoogte van de videospeler: x px (automatische proportie).

Stap 3

Kopieer onderstaande code en plak deze in de html van je pagina (rechtermuisknop of Ctrl C/Ctrl V).